Parenting

Sådan bruger du en iPhone som barnepige

Pin
+1
Send
Share
Send

Støv af din iPhone og læg den til at fungere som en barnebarnkamera. Takket være nye applikationer kan du bruge din iPhone som et ekstra par øjne for at se, hvad dine børn, kæledyr eller babysitter kan være op til, når du ikke er hjemme.

Trin 1

Vælg og installer en barnebarn cam app på din iPhone. Forskellige applikationer kan hjælpe med at gøre din iPhone til en barnebarnkamera. Den gennemsnitlige pris for en barnepige cam app er omkring $ 4,99, fra datoen for offentliggørelsen. Nanny cam apps omfatter iCam, Foscam, Splashtop Cam Cam, Live Cams Pro og JumiCam Webcam Streamer. Hvis din iPhone er meget ældre og kører et forældet operativsystem, er iWebcam en anden nanny cam app, der er designet til kompatibilitet med både ældre og nuværende operativsystemer. Nanny cam apps giver dig mulighed for fjernadgang til video feed fra en anden iPhone, iPad eller computer.

Trin 2

Opret en gratis e-mail-konto, der specifikt er beregnet til barnepigenbilleder. De fleste børnehavekameraapps giver dig mulighed for at indstille en bevægelsesdetektor, som automatisk indfanger og sender stillbilleder af enhver handling, der foregår foran kameraet. Oprettelse af en gratis e-mail-konto, der er specielt til dette formål, er nyttig, fordi det ikke kun forhindrer din personlige e-mail-konto i at blive slået ned med flere e-mails fra appen, men det lagrer også alle overvågningsdokumenter på et sted, som du kan henvise til til enhver tid uden at skulle sigtes gennem uafhængige meddelelser.

Trin 3

Indstil din iPhone til lydløs tilstand, så din barnepige eller børn ved, at de overvåges. At holde telefonen i lydløs tilstand forhindrer det i at lave en lyd hver gang det tager et billede.

Trin 4

Vælg en placering til iPhone placering og monter den. Det ideelle sted til iPhone placering er diskret nok til at undgå detektion, men centralt nok til at få et godt overblik over fællesområder eller bestemte områder af interesse. Monter iPhone højere op for et fugleperspektiv af rummet som helhed eller i øjenhøjde for at se nærmere på enhver handling, der foregår i sin synsvinkel.

Trin 5

Sæt iPhone i eller sørg for, at den er fuldt opladet hver dag før brug. Fordi du kører barneprofilen, vil appen aflevere din iPhones strømforsyning, din bedste chance er at køre kontinuerlig strøm til den ved at tilslutte den. Hvis iPhone-placeringen forhindrer din evne til at holde den tilsluttet hele tiden, skal du oplade telefonen helt før brug og husk at batteriet måske ikke varer så længe du gerne vil overvåge.

Ting du skal bruge

  • To iPhones med internetforbindelse
  • En barnebarn cam app

Tips

  • Tjek nanny cam ved at se dens feed på din anden iPhone eller computer for at sikre, at det fungerer korrekt, og at du har et godt overblik over det ønskede område.

Advarsler

  • Du må ikke oprette et barnekammer på badeværelser eller i et område, hvor privatlivets fred forventes.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: SQ8 Mini DV Camera 1080P Full HD Car DVR Review with Samples (Marts 2020).