Sygdomme

Hvor lang tid skal du tage en aspirin før du flyver

Pin
+1
Send
Share
Send

Luftrejser kan være en ubehagelig oplevelse, der forårsager hovedpine fra ændringen i lufttryk, smerter fra at sidde på ét sted og i sjældne tilfælde alvorlige helbredstilstande. Tager et aspirin før dit fly kan hjælpe med at lette smerter og forhindre problemer som blodpropper. Tal med din læge før dit fly, hvis du vil tage et aspirin for at sikre, at det er sikkert, især hvis du har en allerede eksisterende sygdomstilstand.

Grunde til at tage aspirin

At tage aspirin før dit fly kan hjælpe med at afværge milde smerter og smerter i at sidde på et fly i længere tid. Flyskabiner har også lavt lufttryk i krydshøjde, hvilket reducerer iltniveauerne i blodet og inducerer hovedpine, hvilket aspirin kan behandles. Endnu vigtigere blokerer aspirin blodet, hvilket gør dig mindre tilbøjelige til at udvikle blodpropper fra at sidde på ét sted for længe. Da lavere iltniveauer og dehydrering kan gøre dyb venetrombose - eller blodpropper - mere sandsynligt, kan aspirin være særligt effektiv i en flyvning, i modsætning til når du rejser med en anden metode eller bare sidder ved et skrivebord hele dagen.

Timing din dosis

Den bedste tid til at tage baby aspirin er 30 minutter før dit fly afgår, men helst inden for tre timer før afrejse er fint. Dette giver aspirin tid til at begynde at arbejde og sikrer, at det varer lang tid - måske endda til dit fly hjem , selv om du kan tage en anden baby aspirin før din returflyvning, hvis det er på en anden dag. Aspirin danner blodplader 'produktion af koagulationsmiddel tromboxan, og effekten kan vare i flere dage efter din dosis.

Overvejelser

Diskuter aspirin med din læge, før du rejser, da aspirin ikke er sikkert for alle. Problemer, der gør aspirin farlige, omfatter blødende mavesår, koagulationsforstyrrelser, der får dig til at bløde længere før koagulering, tidligere hjerteanfald og aspirinallergi. Desuden forhindrer aspirin kun visse typer blodpropper - nemlig dem, der ikke primært består af fibrin - hvilket betyder, at de ikke er effektive mod dybe blodpropper, som oftest dannes i benene, ikke går rundt nok.

Yderligere tips

Andre måder at forblive sunde på og hjælpe med at forhindre blodpropper i en flyvning inkluderer at drikke et glas vand hver time eller to, bøj ​​dine fødder for at holde dit blod i omløb og gå op ad kabinen, når det fastspændte sikkerhedssignal er ude af strækning. Bær løse tøj. Hvis din læge anbefaler det, kan du bære kompressionstrømper, der hjælper med at rette dine blodårer og forbedre blodcirkulationen i dine ben.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: How do we heal medicine? | Atul Gawande (April 2020).