Sport og fitness

Privat fodbold træning

Pin
+1
Send
Share
Send

Fodbold tilbyder typisk muligheder for holdtræning med et hold på 12 til 18 spillere; semi-privat træning, hvor to til fem spillere kontrakt med en pro for lektioner; og privat træning, hvor du får en-til-en opmærksomhed fra en toplærer. Elite fodbold træning på verdensplan foregår i akademier i Spanien, Italien, Brasilien, USA og andre steder, med spillere accepteret i nogle tilfælde før deres 10 års fødselsdag. Privat fodbold træning kan hjælpe dig med at få en revne på et akademi eller bare forbedre dit spil, selvom du kom til fodbold senere i livet.

Fungere

Private lektioner gør det muligt for træneren at koncentrere sig om spillerens specifikke behov, noterer United Soccer Academy, der er baseret i New Jersey. Trænere kan arbejde på en spillerens første berøring, lange passeringer, svagere fod eller andre områder, der kræver teknisk forbedring. Trænere kan arbejde sammen med en træner for at hjælpe spillerne med at arbejde med præcision, dribling og kontrol eller fokusere på målmandsspecifik træning. På Golden Boot Soccer i McLean, Virginia, kan feltspillere få vejledning om tekniske aspekter af spillet: taktiske områder som positionsansvar, fitness og udholdenhed; eller mentale aspekter, såsom disciplin og selvtillid.

Funktioner

Privat fodbold træning kan nul ind på et hovedtema med en spiller, såsom skydning, passering, dribling, smidighed eller hurtighed, United Soccer Academy noter. Spilleren kan blive observeret på spilledagen eller kan diskutere hendes behov hos træneren, der udvikler en spillerprofil til at lede træningssessionerne og gennemgå fremskridt. Ofte arbejder spilleren med tidligere fordele fra Europa; trenere kommer fra Tyskland på Private Soccer Training i Californien, fra Holland på fodboldcentre, også i New Jersey, og fra England på RUSoccer i Chicago.

Tidsramme

Privat træning kan hjælpe med at forberede sig på en tryout eller et vigtigt spil. Sessioner kører typisk 60 eller 90 minutter. På hjemmesiden Individual Soccer Training bemærkes det, at det tager 10.000 timers øvelse at blive en førsteklasses atlet i enhver sport. Tid brugt med private trænere fremskrider den samlede, med fokuseret opmærksomhed ikke tilgængelig i holdtræning.

effekter

Den tidligere tyske prospiller Sven Simon på Private Soccer Training ser ud til at gøre spillerne mere sikre og succesfulde via perfekt boldmesterskab. Spillere arbejder med kontrol, fangst, jonglering, træk og et-til-en-spil. Dribbling færdigheder sessioner lære hvordan man bruger overfladen af ​​foden og hvordan man beskytter bolden, samt hvordan man kan forbedre synsfeltet. Modtagende øvelser koncentrerer sig om positionering og balance, der passer op med boldens flugtlinje, korrekt valg af hvilken kropsoverflade der skal bruges til at modtage, og vigtigheden af ​​et første tryk til at styre og forberede bolden.

Omkostninger

Forvent at betale fra $ 70 til $ 110 for en time privat fodbold træning fra 2013, afhængigt af din del af landet og hvor mange sessioner du bestiller. En prøveudtagning af satser viser $ 70 pr. Time ved RU Soccer, $ 70 til $ 90 i timen på Paul Jeffries Youth Soccer Education i Manhattan og $ 85 til $ 110 i timen på United Soccer Academy.

Pin
+1
Send
Share
Send