Mad og drikke

Jeg har Hives på grund af korsfrugter

Pin
+1
Send
Share
Send

Bivirkninger er røde welts på din hud, der ligner et udslæt. Ofte kløende, nældefeber kan skyldes forskellige udløsere, herunder insektbid, medicin, allergi, ekstreme temperaturer og stress. Nogle fødevarer kan også bidrage til dit hudproblem, især fødevarer med et højt salicylatindhold, såsom mange korsbærgrøntsager.

Krydderige Grøntsager

Cruciferous grøntsager er kendt for deres næringsværdi og højt antioxidantindhold. Men hvis du er tilbøjelig til at elveblader, kan spise mere korsfisk grøntsager forværre dit hudproblem. Krydderige grøntsager omfatter broccoli, kål, blomkål, brusselspirer, kale og bok choy. Mange af disse grøntsager har et højt salicylatindhold. Salicylater er en naturlig fødekemikalie, der kan findes i mange grøntsager, frugter, urter, krydderier, te og nødder.

High Salicylate Cruciferous Grøntsager

De cruciferous grøntsager, der kan forårsage dine bivirkninger på grund af deres høje salicylatindhold, inkluderer broccoli, broccolini, blomkål og radicchio, ifølge Allergi-enhed på Royal Prince Alfred Hospital i Sydney, Australien. Undgå at spise disse cruciferous grøntsager for at sænke dit indtag af salicylat og bedre styre dine elveblader.

Lav salicylat Krydderige Grøntsager

Selvom bok choy, brusselspirer og kål også hører til den cruciferous grøntsagsfamilie, har de et ubetydeligt salicylatindhold og kan ikke bidrage til din elveblest. Du kan inkludere disse grøntsager uden at bekymre dig om at forværre din hudtilstand.

Andre højt salicylatgrøntsager

Mange andre fødevarer indeholder salicylat og kan forværre bivirkninger. Møde med en registreret diætist med erfaring med at arbejde med bivirkninger kan hjælpe dig med at finde fødevarerne i din kost, foruden korsbærgrønsager, kan det også være et problem. Bortset fra korsbærgrøntsager har grøntsager som tomater, svampe, oliven, avocado, paprika, artiskok, majs og løg også et højt salicylatindhold.

Sikker Lav Salicylat Grøntsager

Foruden lav salicylat cruciferous grøntsager, som omfatter bok choy, spire og kål kan du også spise grønne bønner, selleri, hvidløg, purre, rutabaga og bønnespirer. Disse grøntsager er sikre selv for personer med biprodukter, der har en høj følsomhed over for salicylater.

Pin
+1
Send
Share
Send