Sygdomme

Flomax seksuelle bivirkninger

Pin
+1
Send
Share
Send

Den generisk navngivne medicin tamsulosin markedsføres i USA med mærket Flomax. Det ordineres til behandling af BPH eller godartet prostatahyperplasi, det medicinske udtryk for ikke-cancerøs prostataforlængelse. Lægemidlet virker ved at slappe af prostata, så det ikke påvirker blæren. Mayo Clinic siger, at Flomax ikke reducerer prostataets størrelse, men det forbedrer vandladningen. Seksuelle bivirkninger af lægemidlet er ikke så almindelige.

Langvarige økninger

Den mest alvorlige seksuelle bivirkning ved at tage Flomax, selvom det er sjældent, er, at det kan forårsage en erektion af penis i længere tid end normalt. Dette problem kan være meget smertefuldt, og kræver en læge øjeblikkelig opmærksomhed.

Ejaculation problemer

Flomax kan forårsage den almindelige bivirkning af problemer med din ejakulation under sex. Det kan for eksempel tage længere tid end normalt at ejakulere. Det kan også ændre måden du ejaculerer på - sæd må ikke udtømmes ved orgasme. Denne bivirkning, mens det er almindelig, er ikke alvorlig. Mayo Clinic siger, at det bør være midlertidigt hos de fleste mænd, der varer kun et par dage til en uge. Hvis det fortsætter ud over denne periode, søg råd fra din læge.

Seksuelle evner Problemer

Hvis du tager Flomax, kan det også medføre en reduktion i din normale evne til at udføre seksuelle aktiviteter, Drugs.com-rapporter, hvilket betyder, at du kan udføre med mindre kraft eller i kortere tid. Det kan også betyde, at du simpelthen ikke udfører det samme som du normalt gør. Du kan for eksempel miste din erektion midt i samleje eller anden seksuel aktivitet. En mindre almindelig bivirkning er impotens eller er ude af stand til at blive eller blive oprejst. Disse bivirkninger bør være midlertidige hos de fleste mænd.

Sænket libido

Når du begynder at tage Flomax, kan din interesse for sex reducere betydeligt. Dette er foruroligende for mange mænd, men denne reduktion i din seksuelle interesse bør være midlertidig og varer kun et par dage til en uge, ifølge Mayo Clinic. Fortæl din læge, hvis dette problem fortsætter.

Pin
+1
Send
Share
Send