Sundhed

Pebermynteolie til hoste

Pin
+1
Send
Share
Send

Producenter af tyggegummi, slik og te har brugt pebermynte i årevis for at forbedre smagsstoffer. Derudover har pebermynteolie lægemiddelværdi som en måde at behandle alt på fra hovedpine, depression og symptomer på forkølelse, herunder hoste. Forældre på udkig efter alternative hoste bør vide fakta om pebermynteolie til hoste.

Fordele

Pebermynte indeholder mentol, et naturligt middel, der virker som en decongestant, der findes i mange over-the-counter hoste produkter som halsen sugetabletter og damp gnider. På den måde kan den effektivt tynde eller løsne brystbelastning og opdele hoste med slim. Menthol køler også mund og hals og giver en kort og midlertidig distraktion, der kan stoppe din krop fra hoste.

Ifølge University of Maryland Medical System lindrer pebermynte også halser, der bliver ømme med tørre hoster.

Baggrund

Botanikere mener, at pebermynte er et kryds mellem spearmint og vandmynt. Denne blomstrende plante vokser i hele Europa og Nordamerika, og dyrkes for sin duftolie, der ligger i planterne blade og stilke. Solgt i flydende og kapselform, National Library of Medicine og National Institutes of Health hjemmeside MedlinePlus bemærker, at lægemiddelfabrikanter er blandt de største købere af pebermynteolie.

dosering

Patienterne skal bruge pebermynteolie på en skøn måde, da overdosering er farlig. Til hosteaflastning foreskriver MedlinePlus pastiller indeholdende to til 10 mg pebermynteolie eller indånding af tre til fire dråber olie blandet i 150 ml varmt vand tre gange dagligt.

Forholdsregler

De med galdesten, gastroøsofageal reflukssygdom eller syre refluxproblemer bør undgå pebermynteolie i nogen form, da det kan forværre symptomerne. På samme måde bemærker University of Maryland Medical System, at spædbørn og gravide eller ammende mødre bør undgå produktet.

Terapeutisk dokumentation

MedlinePlus giver pebermynteolie en "B" -grad, når det kommer til hostehjælp. Ifølge deres hjemmeside betyder det, at der er "gode videnskabelige beviser for at bestemme virkningen af ​​pebermynteolie i forvaltningen af ​​hoste." Desuden synes pebermynte at dræbe visse bakterier og vira i en laboratorieindstilling, som ifølge University of Maryland, antyder antibakterielle og endda antivirale egenskaber, der kan gælde for hoste.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: ICE CREAM SANDWICH CHALLENGE | We Are The Davises (April 2020).