Sygdomme

Retsmidler til en Jalapeno Skin Burn

Pin
+1
Send
Share
Send

Jalapenos er et varmt udvalg af chili peber, klassificeret på 2.500 til 5.000 Scoville enheder. Scoville enheder måler varmen af ​​chili peberfrugter og spænder fra nul til 500.000. Capsaicin, eller chileolie, er hvad der giver jalapenos og andre chili peber deres varme og findes på peberets indre centrale membran. Spise eller arbejde med jalapenos kan forårsage en alvorlig brændende fornemmelse på huden eller i munden. Det er muligt at finde relief fra en jalapenoforbrænding på en række måder, herunder anvendelse af mælk, citronsaft og koldpresser.

Mælk

At tage stinget ud af en jalapenoforbrænding på din hud eller i munden er lige så simpelt som at drikke mælk eller gnide den på brændingen. Ifølge General Chemistry Online indeholder mælk casein, et phosphoprotein, der fjerner capsaicin fra nerve receptor bindingssteder i munden. Anvendelse af mælk på huden er lige så effektiv, da kasein virker næsten som et vaskemiddel til capsaicinmolekyler. Kaseinet i mælk tegner sig for ca. 3 procent mælk. Mælkchokolade og nogle bønner og nødder indeholder også kasein, men der er ingen anekdotiske eller videnskabelige data, der tyder på, at disse kan medvirke til at mindske smerten ved en jalapenoforbrænding.

Citronsaft

Skinverse.com siger en forbrænding på huden eller i munden fra en jalapeno kan modvirkes ved anvendelse af citron eller limejuice. Citronsyre i citron- og limejuice neutraliserer jalapenos alkaliske i capsaicinen. Brug saften som en mundvask eller vat den berørte hud for at reducere smerten.

Koldt komprimerer

Mens capsaicin er uopløseligt i koldt vand, kan anvendelsen af ​​kolde kompresser til det brændte område stadig medføre lindring ved at dumpe området. Hvis øjet påvirkes af enten at få jalapenojuice i området eller gnide øjet med brændte hænder, skyll øjet straks med vand.

Pin
+1
Send
Share
Send