Vægtstyring

Hvordan en 12 år gammel dreng kan tabe sig hurtigt

Pin
+1
Send
Share
Send

Hvis du er en 12-årig dreng, der kæmper med din vægt, er du ikke alene. Antallet af overvægtige unge fra 12 til 19 år mere end tredoblet siden begyndelsen af ​​1980'erne, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Børn begynder at have problemer med at opholde sig i en sund vægt, når de spiser for meget uden at få nok motion. Kom i gang på din vej til en sundere krop ved at foretage enkle ændringer, som du kan holde op hele tiden.

Besøg din børnelæge

Fordi børn og teenagere vokser med forskellige hastigheder og begynder at vokse på forskellige tidspunkter, kan du måske ikke selv fortælle om du faktisk er overvægtig. Bed dine forældre om at oprette en aftale med din børnelæge og tale med din børnelæge om dine bekymringer. Hun kan bruge et diagram til at sammenligne din nuværende vægt med vægten af ​​andre 12-årige drenge i din højde og hjælpe dig med at bestemme, om din vægt er i et sundt område. Hvis du vejer mere end ca. 84 procent af alle drenge af samme højde, kan din børnelæge anbefale nogle sunde ændringer, som vil hjælpe dig med gradvist at tabe den overskydende vægt.

Brug mere tid udenfor

Mange 12-årige drenge går ind i indendørs aktiviteter som at spille video og computerspil og se fjernsyn med venner. Hvis du har tendens til at bruge det meste af din tid på sofaen, får du nok ikke motion. De fleste børn og teenagere har brug for omkring 60 minutters træning hver dag, alle på én gang eller brudt op i mindre sessioner. Fysisk aktivitet hjælper dig med at opbygge stærke knogler og muskler, giver dig energi til at spille sport og komme igennem skoledagen, og hjælper dig med at forbrænde kalorier for at forblive sund. Hvis du ikke er i sport, føler du ikke tvunget til at prøve for skolehold. Du har mange andre sjove muligheder, der aldrig behøver at føle sig som motion. For eksempel, ride din cykel eller skateboard i skole med dine venner, hente klatring som en hobby og bede dine forældre om at få dig til motion eller dans videospil til din fødselsdag. Hver lille smule aktivitet tæller hen imod de 60 minutter.

Spis sundere fødevarer

Junk fødevarer og sukkerholdige drikkevarer såsom sodavand og saft har tendens til at bære masser af kalorier, hvilket bidrager til vægtøgning. Men bare fordi du forsøger at spise sundere fødevarer betyder det ikke, at du skal spise salater, når dine venner spiser pommes frites. Små ændringer i din kost vil tilføje op. For eksempel kan man udskifte kun en dåse med almindelig sodavand med et glas vand hver dag kunne spare dig over 1.000 kalorier om ugen, ifølge KidsHealth, en del af Nemours Foundation. Andre måder at spise sundere på uden at føle sig sultne: drik mælk i stedet for fedmælk, fylde mindst en frugt og grøntsag hvert måltid, spis næringsfulde snacks som frosne druer og frosne druer ved snackpause og tag en mindre stykke kage eller håndfuld chips ved fødselsdagsfest.

Spørg dine forældre om hjælp

Børn og teenagere, der får støtte fra deres familier, er mere tilbøjelige til at lykkes ved at tabe sig end dem, der ikke gør det, ifølge KidsHealth. Dine forældre kan hjælpe dig ved at vælge sundere snacks til spisekammeret, lave flere måltider hjemme end at købe fastfood og opmuntre til aktive familiehobbyer som vandreture og cykling.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Se min diett Plan: Hva å spise å tape vekt - sunn diett Pr (April 2020).