Sygdomme

Liste over slimdannende fødevarer

Pin
+1
Send
Share
Send

Slimhinde er en nødvendig komponent i kroppen, da det holder kroppens fugtige indvendige beklædninger. Slimhinde produceres også som reaktion på, hvad kroppen føler kan være giftige invaders, såsom støvpartikler eller endda visse fødevarer. Slimhinde dannes også som reaktion på irritationer, og der er nogle fødevarer, der irriterer kroppen til at producere usundt slim, som er tykt, overskyet og klæbrigt.

Mejeriprodukter

Mælk øger produktionen af ​​slimhinde.

Mejeriprodukter er kendt som den mest slimproducerende mad, der er. Ifølge Dr. Ingrid Pincott, en naturopath, mælk og mejeriprodukter øger produktionen af ​​slimhinde, hvilket øger andelen af ​​luftvejssygdomme og overbelastning. Mejeriprodukter er også meget allergifremkaldende og kan føre til tarmlidelse og diarré samt afføring, som indeholder tykt slimhinde.

Glutenholdige produkter

Pasta indeholder gluten.

I et uddrag fra bogen "Nordamerikansk kost" forklares det, at fødevarer, der indeholder gluten, som alt andet med rug, hvede, havre eller byg, er slimhindeproducerende fødevarer. Gluten er et "limlignende" stof, der holder molekyler sammen, og kræver produktion af ekstra mavesyre til fordøjelse. Fødevarer indeholdende gluten er brød, pasta, bagværk og korn. Gluten, i form af mel, findes også i supper, saucer og endda injiceret i nogle kød.

kød

Kød er svært at fordøje.

Kød er en anden klasse af slimdannende fødevarer. Ifølge Janis M. Betz, R.N. I en artikel med titlen "Colon og Digestive Health" på healthyjourney.org producerer kød slim fordi det er svært at fordøje. Din krop har brug for at skabe klæbrige slimhinde for at fordøje de stærkt forbundne proteiner i kød, som er forskellige fra planteproteiner.

Pin
+1
Send
Share
Send