Mad og drikke

Et diætpulver, der forårsager maven til at føle sig fyldt

Pin
+1
Send
Share
Send

Kostpulver hjælper med at dæmpe sult, hvilket hjælper dig med at forbruge færre kalorier, når de anvendes korrekt. Snesevis af sorter gør tiltalende marketingkrav, men ikke alle kan levere på deres løfter. I stedet for at stole på det første supplement du finder, brug et sundt pulver kombineret med en afbalanceret kost og en aktiv livsstil.

typer

Kostpulver omfatter drikkeblandinger, proteinpulver, måltidsskifteformler og pulverformige kosttilskud. De er designet til at få dig til at føle dig fyldt med bare et moderat antal kalorier, så du kan spise mindre hele dagen og gradvist tabe sig. Pulvere indeholder primært dehydrerede proteinkilder som soja eller valle, jordkorn, berigede vitaminer og mineraler, smagsforstærkere og kunstige eller naturlige sødestoffer. Ikke alle pulvere har de samme ingredienser, kalorieindhold per portion eller effekter på appetit og fylde. Kontroller ingrediens- og ernæringsetiketter omhyggeligt ved sammenligning af produkter.

Resultater af vægttab

Regelmæssigt at bruge et diætpulver, som stimulerer følelser af fylde, er en måde at skære kalorier og slanke sig ned. Pulvere, der indeholder valleprotein som hovedbestanddel, er effektive, fordi vassleprotein ifølge Natural Standard kan fungere som et appetitundertrykkende middel. Sojapulver har lignende virkninger. I en undersøgelse af fedme og overvægt i 2003 opnåede de, der drak sojabaseret måltidskifte, "signifikante [positive] ændringer i kropsvægt" og kropsform. Ifølge en undersøgelse fra 2010 fra "Diabetes / Metabolism Research and Reviews" tabte overvægtige personer, der fulgte en kost ved hjælp af proteinrige, pulveriserede kosttilskud, mere tabt efter 12 måneder end personer, der fulgte en mere konventionelt afbalanceret kost og ikke brugte kosttilskud.

Ernæringsprofil

Hvor fuld du føler efter at have brugt et diætpulver, skyldes en kombination af faktorer, herunder kalorieantal af produktet og dets ernæringsmæssige indhold. En standard 30 grams servering af valleproteinpulver har ca. 110 kalorier, 2 gram fedt, 1 gram kulhydrater, 1 gram sukker og 23 gram protein. En artikel fra 2007, der er trykt i "American Journal of Clinical Nutrition", påpeger dog, at de fleste måltidskompensationsdrikke primært indeholder sukker i stedet for protein. Selvom artiklen angiver sukker "kan føre til et betydeligt og vedvarende vægttab", er det langt mindre næringsrige end protein, og artiklens forfattere bemærker, at dens virkninger på mæthed er meget variable og afhængige af faktorer, herunder brugsform og kontekst.

Sikkerhed

Kostpulver er klassificeret som kosttilskud, hvilket betyder, at de ikke er underlagt de samme sundhedsbestemmelser som ægte fødevarer. Dr. Monica Zangwill, folkesundhedsekspert, siger, at pulver og måltidskompensationer ikke har nogen formelle ingrediensstandarder og kan fremsætte krav, der ikke er underbygget af videnskabelig forskning. Inden du bruger noget diætpulver til at hjælpe vægttab eller supplere din normale spiseplan, skal du kontakte din læge for godkendelse.

Overvejelser

Undertrykkelse af appetit ved hjælp af et diætpulver kan ikke garanteres. Du skal tage i færre kalorier end du brænder for at tabe sig, så du kan ikke se resultater, hvis du tilføjer pulver til din kost, men ændrer intet andet, eller hvis du bruger et måltidskompensationspulver, der ikke fremkalder følelser af satiation . Den sundeste måde at opretholde fuldhed og opnå en sund vægt på er gennem en afbalanceret, nærende spiseplan og regelmæssig motion.

Pin
+1
Send
Share
Send