Mad og drikke

Skal jeg fryse eller bage kylling Cordon Bleu?

Pin
+1
Send
Share
Send

Kylling Cordon Bleu, elskede af buffetborde og formelle middage i mange år, gør stadig en særlig familie middag. Kylling cordon bleu er altid færdig i ovnen, selvom du kan stege det kort for at sikre en gyldenbrun belægning, hvis du foretrækker det. Hemmeligheden til saftig, lækker kylling cordon bleu er at pund kyllingen, så den er jævnt tynd og koger hurtigt.

Type

Ved brug af kommercielt forberedt kylling cordon bleu skal du følge emballagevejledningen, som normalt anbefaler at bage det i ovnen i 20 til 30 minutter eller indtil opvarmning gennem. Brødbelægningen er allerede blevet brunet på kommerciel kylling cordon bleu. Til hjemmebagte versioner skal du vælge din madlavningsmetode baseret på breading.

panering

Nogle breadings kræver en lille mængde smør eller olie, som naturligvis brænder i ovnen uden stegning. Andre opskrifter instruerer dig til at dyppe kyllingen i smør, før du breder den, hvilket også hjælper med at brune opskriften. Ovn bage begge typer kylling cordon bleu. Til tørbrød, der ikke har fedt, varme 2 spsk vegetabilsk olie i en stegepande. Steg kylling cordon bleu i stegepanden, drej efter 5 minutter, så alle sider er pænt gyldne. Derefter overføres til en bageplade og bages i ovnen.

Ovn Cooking

Placer den tilberedte kylling cordon bleu i en bageplade med sømmen nedad. Bag den ved 350 grader Fahrenheit i 20 til 30 minutter. Se kyllingen omhyggeligt for at undgå overcooking, som vil tørre det ud. Nogle af osten vil ose ud under madlavningsprocessen, hvilket er normalt og vil yderligere forbedre browningen.

Overvejelser

Kylling cordon bleu er ikke svært at lave, men det kræver flere trin. Forbered alle dine ingredienser på forhånd for at blive organiseret. Brug en rullepind eller kødmager til at pundse kyllingen, og pas på ikke at rive eller knuse den. Rul kyllingen stramt, når du har fyldt det med skinke og ost, og fastgør det med et tandstikker. Fjern tandstikkerne før du serverer det.

Pin
+1
Send
Share
Send