Parenting

Min baby pause under amning

Pin
+1
Send
Share
Send

Mens mange kvinder finder amning for at være afslappende, kan processen forårsage angst for nye mødre, der ikke er sikre på, om de fodrer deres babyer korrekt. Børne holder ofte pause i midten af ​​amningen, hvilket får mødre til at stille spørgsmålstegn ved, om deres spædbørn får nok til at spise. Hyppig, rytmisk pauser er en naturlig del af amningen, selv om nogle mindre rytmiske pauser kan indikere, at dit barn er distraheret eller ubehageligt.

Bekymrede om pauser

Da du ikke kan se mælken gå i babyens mund under amning, er det svært at måle, hvor meget han spiser. Pauser er ikke en indikation på, at en baby ikke tager i nok mælk. La Leche League anbefaler, at den bedste måde at sikre, at din baby spiser nok, er at overvåge sin vægt og vækst. Hyppige vådblader og regelmæssige afføring viser også, at en baby drikker nok mælk. Hvis din babys bleer er konstant tørre, eller du er bekymret for hans fæces eller manglende vægtøgning, så spørg din læge om at vurdere situationen.

Natural Feeding Rhythm

Pauser under amning virker som en indikator på, at din baby spiser effektivt. En ordentlig sygeplejerske udvikler et karakteristisk sugemønster, der sædvanligvis er præget af en bred åbning af munden efterfulgt af en pause og en lukning af munden. Pausen angiver, at barnet slukker mælk. Så længe pauserne følger denne rytme, viser lidt længere pauser på to til tre sekunder, at barnet slukker mere mælk. Vær opmærksom på pauserne i din babys fodring, og du kan høre ham synke eller se en lille bevægelse i halsen. Hvis din baby suger hurtigt uden pauser, kan han ikke pleje effektivt.

Pauser på grund af gas

Hvis din babys pauser ikke er ensartede og rytmiske, eller hvis han bryder sin lås, kan det være et tegn på, at han oplever ubehag. Brystfødte børn har en tendens til at være mindre gassy end flaskefødte babyer, men de kan stadig opleve gas eller tilbagesvaling, når de spiser. Nogle gange fejrer mødre en pause på mere end flere sekunder som et tegn på, at barnet er færdig med at spise, men ofte skal barnet blive burpet. Hvis din baby tager en lang pause fra rytmisk fodring eller bryder låsen, sidder han oprejst på dit skød eller mod brystet og forsigtigt klapper ryggen. Efter burping ham, sæt barnet tilbage på dit bryst for at se om han vil fortsætte med at spise.

Sygeplejeforstyrrelser

Ældre babyer holder ofte pause eller tager en pause fra rytmen af ​​amning, når de er distraheret. Hvis din baby gentagne gange stopper eller bryder låsen for at tage i hans omgivelser, så prøv at fodre ham alene i et stille rum. Dim lyse lys og forsøge at skabe en afslappende atmosfære ved at strejke dit barns hoved eller brænde en blid melodi. Særligt distraherede babyer skal muligvis være dækket af et modtagende tæppe eller sætte i en slynge for at fokusere på fodring. Pas på at holde din baby opmærksom nok, at han ikke glider i søvn mens du spiser.

Pin
+1
Send
Share
Send