Sport og fitness

Hvad er fordelene ved nitrogenoxid til vægtløftning?

Pin
+1
Send
Share
Send

Nitrogenoxid markedsføres til gym entusiaster søger at træne hårdere og bygge større muskler. Når din krop bryder ned arginin, en aminosyre, danner den nitrogenoxid, en gas, der kommunikerer mellem dine celler. Tilskud, der praler med "nitrogenoxid" på etiketten indeholder faktisk arginin - som findes naturligt i krabber, kød, spinat og andre fødevarer. Selv om videnskabelige undersøgelser ikke er afgørende for fordelene ved at bruge nitrogenoxidtilskud til powerlifters, tager mange sportsfolk dem i håb om, at de vil øge muskelpumpen, øge genopretningen og øge arbejdsydelsen.

Cirkulation og oxygenation

Nitrogenoxid spiller en rolle i blodcirkulationen og i regulering af hjerne-, lunge-, lever-, nyre- og mavefunktion. Nitrogenoxid er også involveret i frigivelsen af ​​hormoner, især adrenalin. Powerlifters tager nitrogenoxid kosttilskud for at gøre kroppen mere effektiv til at udføre disse funktioner. Bedre omsætning betyder hurtigere og mere effektiv levering af næringsstoffer til arbejdsmuskler, når du løfter - så teoretisk er du i stand til at løfte tungere og deltage i længere træning.

Gendannelse og pumpe

At tage nitrogenoxidtilskud sammen med rigelig protein og kulhydrater efter træning, skal også hjælpe dig med at komme hurtigere. Øget cirkulation og mere effektiv organfunktion gør det muligt for dine celler at få de næringsstoffer, de har brug for til genopbygning og reparation hurtigere. Nitrogenoxid siges også at øge mængden og varigheden af ​​muskelpumpen - den hævelse musklerne oplever efter en hård træning. Denne pumpe er ønskelig for alle, der ønsker at fremstå som "store" post-session.

Forskning siger

Et par undersøgelser understøtter disse teoretiske fordele ved hjælp af nitrogenoxidtilskud. En 2006-udgave af "Ernæring" viste, at når uddannede voksne mænd tog 12 gram l-arginin alfa-ketoglutarat - eller AAKG, som er den videnskabelige identifikation af nitrogenoxidtilskud - dagligt i otte uger sammen med fire regelmæssige modstandstræning sessioner om ugen, oplevede de en signifikant forbedring i deres en-gentagelse maksimal bænk presse og i aerobic power. Undersøgelsen viste ikke nogen effekt af nitrogenoxidtilskud på kroppens sammensætning eller aerob kapacitet.

En senere undersøgelse, offentliggjort i et 2008-nummer af "International Journal of Sports Nutrition and Exercise Metabolism", konkluderede, at AAKG kombineret med supplementet Kreatin medvirkede til at øge topkraft og overkroppen udholdenhed.

Før du supplerer

Begge de ovennævnte undersøgelser fandt ingen negative sundhedsreaktioner for at tage kvælstofoxidtilskud. Alligevel bør du altid kontakte din læge, inden du tilføjer kosttilskud - selv over-the-counter-dem - til din kost. Forskere har heller ikke været i stand til at fremsætte en henstilling om passende dosis. Ifølge hjemmesiden ExRx.net er 2 til 6 gram pr. Dag de generelt accepterede midlertidige anbefalinger til AAKG. Suppleringsfirmaets anbefalinger kan variere fra 3 og 30 gram pr. Dag.

Pin
+1
Send
Share
Send