Mad og drikke

Langsom komfurer & Ernæring

Pin
+1
Send
Share
Send

Ved hjælp af en langsom komfur, eller crock pot, til madlavning dine måltider hjælper med at spare på den samlede måltid forberedelse. Efter at have kombineret alle ingredienserne i langsom komfur, kan du lade dit måltid lave mad, mens du er på arbejde eller engageret i andre aktiviteter. Derudover kan mad, der er kogt på denne måde, have mere smag på grund af den længere tilberedningstid. Ved at kontrollere de tilsatte ingredienser kan madlavning i en langsom komfur forbedre næringsindholdet i dine måltider.

Historie

Langsom komfurer blev først introduceret i 1971 af firmaet Rival. Faktisk var bønnerovner forstadierne til den første langsomt komfur, da det blev fundet andre fødevarer gav gode resultater, når de langsomt blev kogt. Siden 1976 har indersiden af ​​den langsomme komfur været aftagelig for lettere rengøring.

Ud over at forbedre smagen og teksturerne af nogle fødevarer kan langsomme komfurer også spare tid. Måltider kan tilberedes om morgenen og tilberedes i løbet af arbejdsdagen.

Stigende næringsstoffer

Som med enhver madlavningsmetode der bruges hjemme, har du kontrol over næringsprofilen af ​​dit måltid. For eksempel øger tilsætningen af ​​flere grøntsager end krævet i opskriften næringsstoffer, samtidig med at der skabes et måltid, der er mere påfyldning på grund af fiber og størstedelen af ​​grøntsager.

Når der bruges hårde kødstykker, resulterer den længere tilberedningstid og den fugtige tilberedningsmetode i kød, der er gaffeludbud uden tilsætning af fedt eller mørbønner. Desuden er disse mere hårde nedskæringer generelt lavere i fedt, hvilket hjælper med at sænke det samlede fedtindhold og kalorieindholdet i måltiden.

Næringsstoftab

Med alle madlavningsmetoder kan der nedbrydes næringsstoffer, selvom nogle få næringsstoffer som lycopen bliver mere tilgængelige med forarbejdning. Fordelen ved en langsom komfur over andre metoder er, at fødevarerne koges ved en relativt lav varme i længere tid. Denne lavere varme må ikke ødelægge så mange næringsstoffer som andre metoder som dampning eller kogning. En anden fordel er, at ved langsomt madlavning kan næringsstoffer ofte genindvindes, når de resulterende saucer eller saft serveres med måltidet.

Begrænsning af forarbejdede fødevarer

Ved hjælp af en langsom komfur kan du reducere dit forbrug af forarbejdede fødevarer. At reducere forbruget af forarbejdede fødevarer reducerer indtagelsen af ​​natrium, fedt og kalorier i din kost. Måltider, som du måske har købt fra den boksede eller frosne del af butikken, kan laves hjemme med din langsomme komfur. For eksempel kan du finde langsomme komfur opskrifter til bagt desserter, gryderetter, supper og stege. Du er kun begrænset af din kreativitet. Reduktion af disse næringsstoffer øger også næringsstoftætheden, eller forholdet mellem kalorier og næringsstoffer, af måltidet.

Fødevaresikkerhed

Uden ordentlig madlavning i din langsomme komfur kan fødevarens sikkerhed være tvivlsom. Dårlig madbehandling gør fødevaren usikker og afhænger af proceduren, kan yderligere reducere næringsstoffer, når de udsættes for luft eller bakterier. Du vil følge opskrifter fra velrenommerede kilder og instruktionsmanualen, der fulgte med din langsomt komfur for at sikre forberedelse af sikre fødevarer, der er lavet i din langsomme komfur.

Pin
+1
Send
Share
Send

Schau das Video: Equipment Review: Best Slow Cookers ( (Januar 2020).