Mad og drikke

Typer af chokolademælk at drikke som en genopretningsdrik

Pin
+1
Send
Share
Send

Chokolademælk er en billigere type af en sportsgenvindingdrink og også en effektiv en. Selv Olympere drikker chokolademælk i mellem konkurrencer. Lavt fedtet chokolademælk giver, hvad kroppen skal genoprette fra fysiske aktiviteter og genopretningsdrinker er designet til at gøre netop det - hjælpe kroppen med at komme sig fra træning.

Recovery Drinks

Øvelse træning nedbryde dine muskler af energi, så det er vigtigt at genopbygge din krop inden for de første 15 minutter at stoppe. Genindvindingsdrikkevarer består af en kombination af protein og kulhydrater og andre næringsstoffer. De er lavet til efter-øvelse energi udskiftning og muskel opsving, ifølge Training og Conditioning hjemmeside. Forbruger 10 til 20 g protein sammen med kulhydrater er gavnligt for en atlet. Genindvindingsdrik bør være praktisk og tiltalende.

typer

Fedtfattig eller fedtfri chokolademælk giver kulhydrater, proteiner og aminosyrer, der tanker trætte muskler. Kulhydrater bygger muskler og er din vigtigste energikilde. Protein, et andet vigtigt næringsstof til at opbygge muskler, hjælper med at fremskynde muskelgendannelsen. Aminosyrer er byggestenen af ​​protein. Chokolade sojamælk, som også er tilgængelig i en lys stil, er et godt alternativ, hvis du ikke kan fordøje laktose, et sukker, som findes i mælk og mejeriprodukter. Chokolade sojamelk indeholder ikke laktose, den indeholder stachyose og raffinose, præbiotiske sukkerarter, der hjælper med at øge immuniteten og reducere giftige stoffer i kroppen, ifølge Soya-hjemmesiden. Chokolade sojamelk giver også den højeste kvalitet af protein.

Fordele

En undersøgelse fra James Madison University, der blev præsenteret på American College of Sports Medicine årsmøde viste, at forbrug af lavt fedtindhold af chokolademælk efter træning gav lige eller overlegen muskelgendannelse sammenlignet med andre drikkevarer med højt kulhydratindhold. Kulhydrater er en primær energikilde, der bliver til glykogen, som gør det muligt for dine muskler at udføre bedre og helbrede hurtigere, ifølge Chokolademælks hjemmeside. James Madison University undersøgelsen fandt ud af at atleter, der fik fedtfattig chokolademælk, producerede mindre kreatinkinase, en indikator for muskelskade, hvilket viste at chokolademælk er effektiv til muskelgenopretning og reparation.

Ekspertindsigt

En undersøgelse fra 2006, der blev offentliggjort i "International Journal of Sport Nutrition and Exercise Metabolism", undersøgte 9 mandlige udholdenhedstrænede cyklister, der udførte i en intervallræning efterfulgt af 4 timers genopretning. Efter træning drak deltagerne chokolademælk, en flydende erstatningsdrik eller en kolhydrat erstatningsdrik. De, der drak chokolademælk og en flydende erstatningsdrik, tog længere tid at nå udmattelse end dem, der drak kolhydraternes udskiftningsdrik. Undersøgelsen konkluderede, at chokolademælk er en effektiv drik til genopretning fra udmattelse og udtømning af glycogen.

Pin
+1
Send
Share
Send

Schau das Video: Workout Drinks | Four Types Of Recommended Drinks After Workout (Februar 2020).