Sygdomme

En gratis printbar kalender for Get Lean i 2017 Udfordring

Pin
+1
Send
Share
Send

En af de bedste måder at opnå vægttabs succes? Lav en daglig vægttabskalender. Det giver en solid handlingsplan for at hjælpe dig med at nå dine mål og hjælper dig med at huske og spore din rejse fra start til slut.

Her er hvorfor en vægttabskalender kan være så effektiv. Mange fitness- og ernæringseksperter hævder, at sporing af dine fremskridt er en væsentlig del af ethvert vægttabsprogram. En kalender kan være et særligt kraftfuldt værktøj til nogle dieters, fordi det giver konstant visuel motivation og viser dig alt det hårde arbejde, du allerede har opnået, samtidig med at du hjælper dig med at holde styr på.

Det er ligegyldigt, om du bruger en kalender til at spore pund, tommer, kalorier, måltider, træning eller vandindtag - hvad der virker for at motivere dig til at prøve hårdere og holde kurset bedst for dig.

For at komme i gang giver vi dig en gratis, printbar Get Lean i 2017 30-dages kalender. Udskriv det ud og brug det hver dag for at hjælpe dig med at holde fokus på dine mål. Spor hver af dine måltider og snacks samt dit vandindtag og din fysiske aktivitet. Tjek derefter af hver boks, når du gennemfører hver opgave. Før du ved det, bliver det vane!

KLIK HER FOR EN STANDARD-STØRRELSESKRYKKELIG KALENDER

For at læse mere om, hvordan man kommer i gang med Get Lean i 2017 30-Day Challenge, klik her.

Hvad synes du?

Bruger du en vægttabskalender? Hvilke værktøjer bruger du til at hjælpe dig med at holde fast i dine diæt- og fitnessmål?

Pin
+1
Send
Share
Send

Schau das Video: Part 3 - A Connecticut Yankee in King Arthur's Court Audiobook by Mark Twain (Chs 12-16) (Januar 2020).