Mad og drikke

Ernæringsprofilen for Calimyrna Figs

Pin
+1
Send
Share
Send

Calimyrnafigen stammer fra Californien og er en speciel figen afledt af smyrnafigen af ​​Tyrkiet. Kendt for sin gyldne hud og nut-lignende smag, er calimyrna fig mest fundet tørret, men er også spist frisk ude af hånden. Calimyrna fig er en god kilde til fiber og kalium og kan hjælpe dig med at opfylde dine daglige behov for calcium og jern.

Video af dagen

Kalorier

Tre tørrede calimyrna figner vejer ca. 1,1 oz. indeholder 110 kalorier, eller ca. 37 kalorier pr. fig. Som en tørret frugt er kalimyrnafigen en kalorie-tæt føde på grund af dens lave fugtindhold. Som en kalorie-tæt føde har den et højt kalorieindhold i forhold til dets betjeningsstørrelse. Men som en frugt gør kalimyrnafigen et sundt kalorieindhold i forhold til andre kalorie-tætte fødevarer som f.eks. Kager eller slikstænger.

makronæringsstoffer

Macronæringsstoffer omfatter et fødevareelements fedtindhold, protein og kulhydratindhold. Calimyrna fig er fedtfri og ikke en god kilde til protein, men det er en god kilde til kulhydrater. En servering af kalymyrnafigen indeholder 26 g kulhydrater, 5 g fiber, 20 g sukker og 1 g protein. Kolhydraterne i figen giver din krop energi. Mens de fleste kulhydrater er i form af sukker, er frugtsukker, der er kendt som fructose, ikke det samme som bordsukker og hæver ikke blodsukkerniveauerne.

Fiber

Calimyrna figner er højt i fiber, med 5 g pr. 1,1-oz. tjener og møder 20 procent af din daglige værdi. Den procentuelle daglige værdi er et forbrugerinformationsværktøj designet af Food and Drug Administration, som du kan bruge til at hjælpe dig med at lave sunde madvalg. Fundet på fødevareetiketter, er det baseret på en 2.000-kalori diæt til raske voksne. Fiber i fignerne nedsætter fordøjelsen, hvilket hjælper dig med at føle dig fuld længere. Fiber tilføjer også bulk til din skammel og forbedrer afføring. Derudover, herunder mere fiberfibre fødevarer i din kost sænker din risiko for hjertesygdomme og diabetes.

Kalium

Calimyrna figner kan også hjælpe dig med at opfylde dine daglige kaliumbehov. En 1,1-oz. servering indeholder 240 mg kalium. Inklusive mere kaliumrige fødevarer i din kost hjælper med at sænke blodtrykket, ifølge American Heart Association. Men hvis du har en nyresygdom eller en historie med højt blodkaliumniveauer, kan du muligvis begrænse mængden af ​​kalium i din kost. Tal med din læge om dine daglige kaliumbehov inden du øger dit indtag.

Kalk og jern

Calimyrna figner hjælper dig også med at opfylde dine daglige behov for calcium og jern. En 1,1-oz. servering opfylder 6 procent af din daglige værdi for både calcium og jern. Calcium er vigtigt for knogleres sundhed, og jern er nødvendigt for ilttransport gennem hele kroppen.

Pin
+1
Send
Share
Send