Mad og drikke

Hvad er en serveringsstørrelse af mandler?

Pin
+1
Send
Share
Send

FDA anbefaler at tilføje mandler til din kost. Ifølge universitetet i Nebraska Cooperative Extension har mandler mange fordele, som kan øge dit generelle helbred, såvel som dit vægttab. Men fordi mandler er en fedtfattig mad, er det vigtigt at begrænse dit indtag. Resterende opmærksom på antallet af mandler i en servering vil sikre, at du får de vitaminer og mineraler, som disse nødder tilbyder, uden at pakke på pund.

Portionsstørrelse

U.S. Food and Drug Administration siger, at 1 oz. er standard servering af mandler. Det svarer til en håndfuld eller omkring 23 hele, skalede nødder. Hvis du ikke er sikker på, om du får det fulde serveringsbeløb, skal du veje dine mandler i modsætning til at tælle dem. Nogle mandler varierer i størrelse og vejning er den mest nøjagtige måde at bestemme betjeningsstørrelsen på.

Ernæring Info

USDA Nutrient Data Laboratory siger at 1 oz. af hele, skalede mandelkerner indeholder 163 kalorier og ca. 14 g fedt. De er også en nærende kilde til protein og fiber, med 6 g protein og 3,5 g fiber. Folk, der er på lav carb diæt ofte snack på mandler, som 1 oz. af mandler tilbyder ca. 6 g kulhydrater.

Forbrug

FDA anbefaler, at du spiser op til 1,5 oz. af skalede mandler om dagen eller ca. 1/3 kop. Du kan enten spise alle nødder som et stort snack eller munch på dem hele dagen. Tilsætning af mandler til andre retter, såsom salater, smoothies og trail mix, er også en effektiv måde at arbejde i dine nødder hver dag.

Fordele

I 2003 bekræftede FDA, at spise mandler som led i en fedmetfattig kost kan reducere risikoen for hjertesygdomme, fordi de kan hjælpe med at reducere LDL eller dårlig kolesterol. En ounce af hele, skalede mandler indeholder 75 mg calcium. Derudover er mandler fyldt med zink, magnesium og vitaminer E og B-2.

Overvejelser

Så længe du holder øje med din kalorieindtagelse og fedtindtag i løbet af dagen, kan spise mandler hjælpe dig med at tabe sig og forhindre hjertesygdomme. Men fordi de er en moderat fedtfattig mad, bør du se dit indtag for at sikre, at de ikke folier din indsats. Alice Henneman, fra University of Nebraska Cooperative Extension, siger at forbruge 1,5 oz. af mandler hver dag kan faktisk hjælpe dig med at spise mindre generelt. Det skyldes, at fiber, protein og fedt i mandler fylder helt og tager længere tid for din krop at fordøje.

Pin
+1
Send
Share
Send

Schau das Video: Mandeln - Gut und Günstig - Produktinfo + Wieviel sind 100 Kalorien? (April 2020).